Even voorstellen

Ik ben Inez Westerhof (1974), getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen. Mijn werkervaring heb ik onder andere opgedaan in de juridische en commerciële sector, reguliere psychosociale hulpverlening en psychiatrie.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen de veerkracht en creativiteit heeft om te kunnen omgaan met datgene wat je in het leven tegenkomt. Ik ga uit van het krachtige, positieve dat iedereen in zich heeft en dat het een natuurlijke beweging is om te streven naar groei en ontwikkeling. Wat dat is en hoe dat eruit ziet, is voor iedereen verschillend. Als therapeut ga ik graag met je mee om dit voor jou helder en bereikbaar te maken. Op het moment dat je hulp zoekt heb je waarschijnlijk al één en ander zelf geprobeerd. Als de oplossing voor de hand lag, had je die zelf al wel gevonden. Op het moment dat je om wat voor reden dan ook vastloopt, is het fijn als er iemand met je meekijkt, meedenkt, meezoekt en meevoelt.

Na veel te hebben gewerkt via gesprekken en oefeningen werd me duidelijk dat ik een dimensie miste. Sindsdien heb ik me verdiept in de boeiende wereld van de wisselwerking tussen het lichaam  en de mind. Ik heb het lichaam leren kennen als een complex, hoog-functionerend communicatie-orgaan dat net zo goed gebeurtenissen, emoties en herinneringen opslaat als je hoofd. Voor mij een fascinerend werkterrein waarin nog elke dag nieuwe ontdekkingen worden gedaan en nieuwe inzichten worden geboren.

In een traject staat jouw hulpvraag centraal en kan ik  je vanuit verschillende invalshoeken daarin ondersteunen en begeleiden. Veiligheid, respect en humor zijn voor mij belangrijke waarden in mijn werk als therapeut. Je bent van harte welkom.

Biografie