Contact:

Je bent van harte welkom om een vraag te stellen of een afspraak te maken. Stuur daarvoor een berichtje naar info@inezwesterhof.nl.

Intakeformulier:

Wilt u een intakeformulier invullen in plaats van een contactformulier? Klik dan hier.

Praktijkinfo:

Adres: Hoofdweg 256, 2908 LC Capelle aan den IJssel. De praktijk bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw, dit ligt aan de parallelweg naast de Hoofdweg. Op nummer 256  is ook gevestigd CurrentRatio Recruitment.

De algemene ingang vind je onder het poortje aan de rechterkant. Volg bij binnenkomst de borden naar CurrentRatio Recruitment.

De praktijk is niet goed toegankelijk voor mindervaliden. Voor counseling is het eventueel mogelijk om de consulten thuis of op een andere locatie te laten plaatsvinden. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Routebeschrijving

Helaas wil google maps/navigatie nog wel eens de weg wijzen naar Hoofdweg 256 in Rotterdam. Om dit te voorkomen de volgende tips:

  • komende vanaf de A20, volg de borden S109 richting Nesselande-Nieuwerkerk aan den IJssel.
  • Het gebouw ligt aan de parallelweg naast de Hoofdweg. De afslag naar de parallelweg is vrij makkelijk over het hoofd te zien. Als je op de Hoofdweg rijdt tref je na een aantal stoplichten een groot kruispunt. De Burgemeester Schalijlaan ligt aan je rechterhand. Na het passeren van het kruispunt zie je vrijwel direct een bushalte aan je rechterhand. De afrit ligt direct na de bushalte rechts
  • Het verzamelgebouw is het eerste gebouw aan je rechterhand.
  • Auto voor navigatie: gebruik de postcode 2908 LC of gebruik adres Hoofdweg 100 Capelle ad IJssel.
  • Openbaar vervoer: gebruik het adres Hoofdweg 100 Capelle ad IJssel. Treinstation Capelle Schollevaar ligt op 10 minuten lopen van de praktijk. Vanaf station Rotterdam Alexander stopt bus 190 richting Gouda voor de deur (halte Trade Centre Capelle aan den IJssel).
  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het verzamelgebouw